UŽIVO SEMINAR - NASTAVAK SEMINARA KLAVIRA SA ĐORĐEM STANETTIJEM

July 31, 2024

U okviru Osmog Međunarodnog seminara klasične glazbe ARDEA 2024, s ponosom ističemo seminar s eminentnim pijanistom i profesorom Đorđem Stanettijem, koji traje od 28. srpnja do 3. kolovoza. Ovaj seminar predstavlja izuzetnu priliku za mlade glazbenike da unaprijede svoje vještine i znanje pod vodstvom jednog od najistaknutijih pijanista i pedagoga današnjice.

Đorđe Stanetti, poznat po svojoj tehničkoj virtuoznosti i dubokoj muzikalnosti, donosi bogato iskustvo i strast prema podučavanju. Njegova bogata karijera, obilježena brojnim međunarodnim nastupima i suradnjama s vodećim orkestrima, čini ga idealnim mentorom za mlade talente.

Sudionici seminara trenutno uživaju u individualnim podukama i grupnim radionicama, koje su usmjerene na unapređenje tehnike i interpretacije. Atmosfera je inspirativna i puna entuzijazma, dok polaznici marljivo rade na usvajanju novih znanja i vještina.

Završni koncert polaznika, koji će se održati na kraju seminara, bit će prilika da se pokaže sve što su naučili tijekom ovog intenzivnog i bogatog programa. Profesor Stanetti izrazio je svoje zadovoljstvo radom s talentiranim mladim glazbenicima, naglašavajući njihov napredak i posvećenost.

Posljednje novosti