POČETAK SEMINARA - Početak Ardea seminara klavira sa profesorom Oliverom Kernom

July 31, 2024

S ponosom najavljujemo dolazak renomiranog pijanista i pedagoga, Olivera Kerna, na Osmi Međunarodni seminar klasične glazbe ARDEA 2024. Seminar će se održati od 1. kolovoza do 6. kolovoza, pružajući jedinstvenu priliku mladim pijanistima da usavrše svoje vještine pod vodstvom jednog od najcjenjenijih pijanista današnjice.

Oliver Kern, poznat po svojoj briljantnoj tehnici i muzikalnosti, održao je brojne recitale i nastupe s prestižnim orkestrima diljem svijeta. Njegovo pedagoško iskustvo jednako je impresivno, budući da predaje na visokim glazbenim školama i održava majstorske radionice koje inspiriraju i motiviraju mlade glazbenike.

Tijekom seminara, sudionici će imati priliku raditi izravno s Kernom, dobivajući dragocjene savjete i upute kako bi unaprijedili svoje interpretacije i tehniku. Program seminara uključuje individualne lekcije, grupne sesije te završni koncert na kojem će polaznici pokazati stečeno znanje i vještine.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje i iskoriste ovu jedinstvenu priliku za učenje i umjetnički razvoj. Seminar s Oliverom Kernom obećava nezaboravno iskustvo za sve sudionike.

Za više informacija i prijave, posjetite našu službenu stranicu ili kontaktirajte organizacijski tim.

Posljednje novosti