POČETAK SEMINARA - Početak Ardea seminara klavira sa profesorom Marijanom Đuzelom

July 31, 2024

S velikim zadovoljstvom najavljujemo nastavak Osmog Međunarodnog seminara klasične glazbe ARDEA 2024 s eminentnim pijanistom i profesorom Marijanom Đuzelom. Seminar će trajati od 4. kolovoza do 10. kolovoza, pružajući iznimnu priliku mladim glazbenicima da se usavršavaju pod vodstvom jednog od najistaknutijih pijanista i pedagoga današnjice.

Marijan Đuzel, poznat po svojoj izvanrednoj tehničkoj virtuoznosti i dubokoj muzikalnosti, ima bogatu karijeru koja obuhvaća brojne nastupe na međunarodnim koncertnim podijima i suradnju s vodećim orkestrima. Njegova pedagoška strast i iskustvo čine ga izuzetnim mentorom, a njegovi seminari inspiriraju i potiču mlade glazbenike na vrhunska umjetnička postignuća.

Sudionici seminara imat će priliku raditi izravno s profesorom Đuzelom, dobivajući individualne poduke i sudjelujući u grupnim radionicama koje će im pomoći unaprijediti tehniku i interpretaciju. Završni koncert polaznika bit će kruna seminara, gdje će mladi glazbenici moći pokazati stečeno znanje i vještine.

Posljednje novosti