POČETAK SEMINARA - Početak Ardea seminara gitere s profesorom Marojem Brčićem

July 22, 2024

S velikim zadovoljstvom vam predstavljamo jednog od naših cijenjenih predavača na ovogodišnjem Međunarodnom seminaru klasične glazbe „ARDEA“ – profesora Maroja Brčića. Profesor Brčić će voditi majstorsku radionicu za gitaru, koja će se održati od 22. do 27. srpnja 2024. godine.

Maroje Brčić je istaknuti hrvatski gitarist i pedagog, poznat po svojoj izuzetnoj tehničkoj vještini, muzikalnosti i predanosti podučavanju mladih glazbenika. Njegova bogata karijera obuhvaća brojne solističke nastupe, nastupe u komornim sastavima te suradnje s prestižnim orkestrima. Profesor Brčić je također cijenjen zbog svog pedagoškog rada, a mnogi njegovi učenici su ostvarili značajne uspjehe na domaćim i međunarodnim natjecanjima.

Ove godine, polaznici ARDEA seminara za gitaru imat će priliku učiti od profesora Brčića, usavršavati svoje vještine te dobiti dragocjene savjete i smjernice za daljnji glazbeni razvoj. Profesor Brčić će polaznicima prenijeti svoja bogata iskustva i znanja, te ih potaknuti na kreativnost i umjetnički rast.

Pridružite nam se na seminaru i iskoristite ovu jedinstvenu priliku za učenje od jednog od najcjenjenijih gitarista našeg vremena. Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom muziciranju na ARDEA seminaru!

Posljednje novosti