POČETAK SEMINARA - Početak Ardea seminara gitere s profesorom Željkom Mandarićem

July 22, 2024

Izuzetno nam je zadovoljstvo predstaviti vam našeg ovogodišnjeg predavača na majstorskoj radionici za gitaru u sklopu Međunarodnog seminara klasične glazbe „ARDEA“ – profesora Željka Mandarića.

Profesor Mandarić, renomirani gitarist i umjetnički voditelj za gitaru, ponovno će nas počastiti svojim prisustvom i stručnim vodstvom. Njegova bogata glazbena karijera i predanost podučavanju mladih glazbenika čine ga jednim od najcjenjenijih predavača u svijetu klasične gitare.

Majstorska radionica za gitaru, koju će voditi profesor Mandarić, održat će se od 22. do 27. srpnja 2024. godine. Tijekom radionice, polaznici će imati priliku usavršiti svoje tehničke vještine, interpretaciju i muzikalnost pod stručnim okom jednog od najboljih glazbenih pedagoga.

Ovaj seminar pruža jedinstvenu priliku mladim gitaristima da uče od vrhunskog stručnjaka, steknu nova znanja i iskustva te se pripreme za daljnje glazbeno usavršavanje i nastupe. Profesor Mandarić poznat je po svom individualiziranom pristupu svakom polazniku, potičući ih da postignu svoj puni potencijal.

Pozivamo sve zainteresirane da se pridruže i iskoriste ovu jedinstvenu priliku za učenje i napredovanje u svijetu klasične gitare. Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom stvaranju nezaboravnih glazbenih trenutaka.

Posljednje novosti