OBAVIJEST: Popunjena sva mjesta za seminar prof. Marijana Đuzela

June 18, 2024

Dragi ljubitelji klasične glazbe,

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da su sva mjesta za seminar profesora Marijana Đuzela na Međunarodnom seminaru klasične glazbe ARDEA popunjena. Interes za ovaj seminar bio je izuzetno velik, a mi smo oduševljeni što možemo ugostiti talentirane glazbenike iz cijelog svijeta.

Početak seminara

Seminar profesora Marijana Đuzela započinje 4. kolovoza 2024. godine i trajat će do 10. kolovoza. Ovaj će seminar okupiti odabrane polaznike koji će imati priliku raditi s jednim od najistaknutijih pijanista i pedagoga današnjice. Profesor Marijan Đuzel, poznat po svojoj virtuoznosti i pedagoškom pristupu, pripremio je program koji će sudionicima omogućiti da unaprijede svoje tehničke i interpretativne vještine.

Program seminara

Tijekom seminara, polaznici će sudjelovati u raznovrsnim aktivnostima, uključujući:

  • Individualne lekcije: Svaki polaznik imat će priliku raditi jedan na jedan s Marijanom Đuzelom, što omogućuje prilagođen pristup i fokus na individualne potrebe i ciljeve.
  • Majstorski tečajevi: Javna predavanja i demonstracije pružit će dublji uvid u tehničke i interpretativne aspekte klasične glazbe.
  • Koncerti: Polaznici će imati priliku nastupiti na koncertima i javnim događanjima, što će im omogućiti da steknu dragocjeno iskustvo javnog nastupa.

Pripreme i dolazak

Molimo sve polaznike da se pripreme za rad i donesu sve potrebne materijale, uključujući note i vlastite instrumente. Organizatori će osigurati sve potrebne logističke detalje i dodatne informacije o smještaju i rasporedu aktivnosti.

Zahvala i podrška

Zahvaljujemo se svima na iskazanom interesu i podršci. Vaša strast prema glazbi i želja za usavršavanjem čine naše seminare uspješnima i inspirativnima.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte putem e-maila ili telefona navedenih na našoj web stranici.

Posljednje novosti