KONCERT PROFESORA KLAVIRA - Marijan Đuzel, Oliver Kern, Đorđe Stanetti , Čapljina

August 1, 2024

Pripremite se za nezaboravnu večer klavirske glazbe!

U sklopu seminara klasične glazbe ARDEA 2024, s ponosom najavljujemo koncert koji će okupiti trojicu vrhunskih profesora klavira: Marjan Đuzel, Oliver Kern i Đorđe Stanetti. Ovi izvanredni glazbenici donose svoje jedinstvene stilove i virtuoznost u jedno nezaboravno glazbeno iskustvo koje će Vas ostaviti bez daha.

Datum: 4. kolovoza 2024.
Vrijeme:
20:00
Lokacija:
Crkva sv. Franje Asiškog, Čapljina

Ulaz je besplatan!

Marjan Đuzel je poznat po svojoj strastvenoj interpretaciji i tehničkoj izvrsnosti. Njegove izvedbe su uvijek emotivne i inspirativne, privlačeći publiku svojom iskrenošću i glazbenom dubinom.

Oliver Kern je međunarodno priznati pijanist koji svojim nastupima osvaja srca publike širom svijeta. Njegova briljantna tehnika i suptilno muziciranje čine svaki koncert posebnim doživljajem.

Đorđe Stanetti, s dugogodišnjom karijerom i bogatim iskustvom, donosi kombinaciju tehničke virtuoznosti i duboke muzikalnosti. Njegovi nastupi su sinonim za visoku umjetničku razinu i interpretativnu snagu.

Ovaj koncert nije samo prilika da uživate u vrhunskim izvedbama, već i da budete dio jedinstvenog događaja koji slavi ljepotu i snagu klasične glazbe. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da uživate u večeri punoj strasti, talenta i glazbene magije.

Vidimo se!

Posljednje novosti