KONCERT - Najava završnog koncerta polaznika seminara flauta - ČAPLJINA

July 18, 2024

Poštovani ljubitelji glazbe,

Imamo čast i zadovoljstvo pozvati vas na Završni koncert sudionika seminara za flautu Međunarodnog seminara klasične glazbe „ARDEA“. Koncert će se održati u petak, 19. srpnja 2024. godine, s početkom u 18:00 sati u Galeriji TAU, Čapljina (Rudera Boškovića b.b.).

Program i Sudionici

Na ovom posebnom događaju nastupit će talentirani mladi flautisti, polaznici seminara, koji će predstaviti svoje umijeće i predanost glazbi. Uz njihovu izvedbu, koncert će svojim umjetničkim suradništvom na klaviru oplemeniti Gabrijela Glavinić, dok je za mentorstvo i pripremu mladih glazbenika bio zadužen profesor Marko Zupan.

Program koncerta obuhvaća djela poznatih kompozitora klasične glazbe koja će izvesti naši mladi glazbenici, demonstrirajući znanje i vještine stečene tijekom seminara. Očekuju vas nezaboravne izvedbe i izvanredan glazbeni doživljaj.

Posebna Zahvala

Posebno zahvaljujemo svim sudionicima, organizatorima i profesorima na uloženom trudu i predanosti u organizaciji ovog seminara i koncerta. Zahvaljujući njihovom radu, imamo priliku uživati u ovako bogatom glazbenom događaju.

Ne propustite priliku biti dio ovog glazbenog događaja i podržati mlade talentirane glazbenike u njihovom nastojanju da postanu vrhunski izvođači. Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom slavlju glazbe.

Posljednje novosti