FOTOGALERIJA: Galerija fotografija sa Ardea seminara Gitara

July 28, 2024

Uzbudljivi nastavak Ardea Masterclass-a 2024. Dragi prijatelji glazbe sa zadovoljstvom Vam predstavljamo Ardea Masterclass 2024, posvećenu umjetnosti gitare pod mentorstvom profesora Željka Mandarića i Maroja Brčića! Ova jedinstvena prilika pruža mladim flautistima stjecanje novog znanja i vještina kroz individualni pristup i stručno vođenje naših profesora.

Galerija

Fotogalerija prikazuje polaznike seminara u različitim fazama vježbanja i usavršavanja. Kroz ove fotografije možete zaviriti u svakodnevni rad i trud naših polaznika, kao i u inspirativnu atmosferu koja je vladala tijekom seminara.

Pozivamo vas da posjetite pogledate galeriju fotografija s majstorskog ciklusa girate. Kroz ove slike možete osjetiti djelić atmosfere seminara i vidjeti napredak i rad naših polaznika.

Zahvala

Zahvaljujemo se svim sudionicima na njihovoj posvećenosti i trudu, kao i mentorima na njihovom nesebičnom dijeljenju znanja. Vaša strast prema glazbi i želja za usavršavanjem čine ARDEA seminar posebnim i inspirativnim događajem.

Posljednje novosti