FOTOGALERIJA: ARDEA Teambuilding na rijeci Trebižat

August 4, 2024

U sklopu seminara klasične glazbe Ardea 2024., sudionici su uživali u nezaboravnom teambuilding druženju na prekrasnoj rijeci Trebižat. Okruženi prirodnim ljepotama, proveli su dan u opuštenoj atmosferi, zajedno se družeći, uživajući u hrani i piću.

Ugodno Druženje

Sudionici su imali priliku bolje se upoznati i povezati kroz razne aktivnosti na otvorenom. Uz smijeh i pozitivnu energiju, ovaj teambuilding je doprinio stvaranju čvrstih prijateljstava i poboljšanju timskog duha među članovima seminara.

Nezaboravne Trenutke

Ovaj događaj je bio odlična prilika za opuštanje i uživanje u prirodi, daleko od svakodnevnih obaveza. Sudionici su se okupili u dvorištu, gdje su ih dočekale razne delicije, hladna pića i topla dobrodošlica. Uz zvukove klasične glazbe, stvorena je jedinstvena atmosfera koja je dodatno obogatila cijeli doživljaj.

Zajedništvo i Suradnja

Ovaj teambuilding je naglasio važnost zajedništva i suradnje, istovremeno pružajući prostor za odmor i relaksaciju. Sudionici su se vratili s novim iskustvima i uspomenama, spremni za daljnji rad i učenje na seminaru.

Uz ovakva druženja, seminar Ardea 2024. ne samo da promiče glazbenu edukaciju, već i potiče stvaranje snažnih međuljudskih veza koje će trajati dugo nakon završetka seminara.

Posljednje novosti